Hét nieuwe Blue Jeanzz!

3 januari 2020

Hét nieuwe Blue Jeanzz!

We zijn ontzettend trots op onze vernieuwde winkel en heel blij met ons nieuwe logo! Er is hard gewerkt achter de schermen om de winkel een nieuwe look te geven met een heleboel nieuwe merken.

Voor de heren hebben we AB Lifestyle toegevoegd. Mooie shirts, jassen, sweat pakken en caps. Laat het voorjaar maar komen, de mannen lopen er weer mooi gestyled by als het aan AB Lifestyle ligt! Verder voegen we het merk Woodbird toe en kochten we speciaal in Copenhagen het Scandinavische merk Lindbergh in. Hiermee zijn we de eerste in Nederland!

Voor de dames hebben we onder andere Catwalk Junkie toegevoegd. Dit merk sprong er op de beurs uit door hun mooie prints. Daarnaast hebben we Sisters Point toegevoegd, een ontzettend leuk vrouwen merk. Later dit jaar volgt ook nog het mooie, zeer betaalbare Freequent en het vrouwelijke merk Copenhagen Muse.

Uiteraard konden de accessoires niet achterblijven. We vonden het merk XouXou op de beurs in Berlijn. Zij hebben mooie koorden in verschillende kleuren om je telefoon aan te hangen. In Amsterdam hebben we mooie tassen, scrunchies en sieraden gevonden waar je je outfit helemaal mee kan afmaken.

Er is echt ontzettend hard gewerkt achter de schermen om voor jullie als klant te zorgen dat winkelen bij Blue Jeanzz écht een beleving is.

De verbouwing is achter de rug en we kunnen met trots zeggen dat de winkel ontzettend mooi is geworden! Kom gerust een kijkje nemen en laat je helpen door ons personeel met jouw zoektocht naar iets nieuws. Want gelukkig is ons werk toevallig ook nog eens onze leukste hobby!

Aanbevolen om te lezen