Herfstcollectie bij Blue Jeanzz

Nu de nazomer zijn laatste zonnestralen laat zien, hebben wij de complete herfstcollectie al weer in de winkel hangen en hoe blij zijn we hiermee!

Zo blij zelfs dat we in een enthousiaste bui besloten om op een zondagochtend in september al vroeg bij elkaar te komen voor een echte fotoshoot met fotograaf! We hadden zelf de grootste lol natuurlijk.

En wat een leuke kleurtjes zijn er dit najaar: van groen, cognac, roest en bordeaux,naar ecru en beige tinten. Houd onze Instagram en Facebook in de gaten voor de nieuwe trends en zie hoe wij alle items combineren!

Er zijn een paar nieuwe trends die we graag met jullie willen delen:

De schouders mogen weer worden geaccentueerd!!

Pofmouwtjes, schoudervullingen en ruches. De trend uit de jaren 80 is weer op z’n retour. Ga je voor veel schoudervulling of een subtiel pofmouwtje? Je maakt sowieso de blits!

De comeback van de riem

Jaaaa, ze mogen weer, riemen! Breed,  smal in de broek of over een jurk, rok, vest of trui. En dan vooral om de taille weer extra aandacht te geven. Geen taille? Je creëert taille door een riem te dragen, super hip! Riemen: ze mogen weer gezien worden!

De klassieke ruit

Daar is ie weer: de ruit! Dit seizoen zo klassiek als t maar kan. Geen gedoe met grote ,gekke of opvallende ruiten in heftige kleuren maar een bescheiden ruit in neutrale tonen. Wij zijn gek van deze najaarstrend. En jij?

Verder zijn we ook erg blij met de verschillende modellen broeken. Niet langer meer alleen skinny maar juist ook flared, recht en wijd! Aangevuld met jurken en rokken in verschillende lengtes is er voor iedereen wel iets te kiezen wat bij hem of haar past.

Kom snel een kijkje nemen, we hebben er zin in om jullie al het mooie nieuws te laten zien!

Liefs,

Tanja , Renske, Mariëlle en Tjalda

Aanbevolen om te lezen