Dit zijn wij, hét team van Blue Jeanzz. Gezellig, spontaan, eigenzinnig en altijd in voor een grapje. Bij elkaar hebben wij al bijna 40 jaar ervaring in het kleden van het gehele gezin. Van jongens en meiden tot opa’s en oma’s, wij helpen iedereen.

Wij zijn pas tevreden wanneer onze klant tevreden is. Wij nemen dan ook graag tijd voor je met oprecht en eerlijk advies. Wij zorgen ervoor om op basis van jouw wensen, stijl, figuur en budget een garderobe te creëren vol toffe outfits. Al zeggen we het zelf…wij kunnen alle stijlen aan!

Wil je ons nog beter leren kennen? Dat komt wel goed met kopje koffie en een praatje in onze winkel! Hieronder stellen we ons personeel alvast aan je voor!

.

Tanja Hoeks

20 jaar Blue Jeanzz, bijna 15 jaar eigenaresse. Hoeft mensen maar aan te kijken en ziet welke maat ze hebben. Weet wat je vorig jaar bij Blue Jeanzz gekocht hebt maar vraag haar niet wat ze gisteren gegeten heeft. Naast kledingadvies kun je haar ook vragen stellen over interieur, want dat kan ze als geen ander. Houdt van kookroom, niet van computers. Na één wijntje vertelt ze maar al te graag haar moppen.

‘We hebben zoveel keus, we kunnen bijna gaan biljarten.’

Renske Hoeks

Ja, dochter van. Werkt ruim tien jaar bij Blue Jeanzz. Ruimt graag op, maakt nog liever een praatje. Houdt van drukte, ook op de werkvloer. Mens-erger-je-niet verlies je gegarandeerd tegen haar. Drinkt graag gin-tonic. Heeft het schattigste kindje ter wereld. Ja. Echt! Geloof je het niet? Vraag haar naar foto’s.


‘Goed luisteren als ik praat, ik ben een Hoeks.’

Mariëlle Senders

Brunette met blonde opmerkingen. Hoort onderhand bij het interieur (ruim 12 jaar bij Blue Jeanzz). Staat te springen als de pakketbezorger met de nieuwe collectie binnenloopt. Heeft áltijd goede zin. Wandelt graag heel wat kilometers in haar vrije tijd. Spreek haar niet aan in het Frans, Duits of een andere buitenlandse taal; ze verstaat je toch niet.

‘Frans kent mij wel maar ik ken geen frans.’

Tjalda Nieuwlaat

De ‘nieuwste’ van de bende. Weet eindeloos outfits te combineren. Van oorsprong bloemist. Helpt mensen graag met shoppen, shopt nog liever zelf.
Creatief, enthousiast en altijd in voor een praatje. De omtrek van haar gardarobe is groter dan Blue Jeanzz.


‘Een vrouw heeft nooit genoeg kleding, schoenen en tassen.’